Marleen van Iersel vormt sinds augustus vorig jaar een team met Pleun Ypma, met wie ze zich op het OKT in Scheveningen alsnog hoopt te plaatsen voor de Spelen in Tokio.
Volledig scherm
PREMIUM
Marleen van Iersel vormt sinds augustus vorig jaar een team met Pleun Ypma, met wie ze zich op het OKT in Scheveningen alsnog hoopt te plaatsen voor de Spelen in Tokio. © EPA

Beachvolleybalster uit Goirle heeft knop omgezet na ‘moeilijke situatie’ en droomt van derde Spelen

Marleen van Iersel (33) was voor 99 procent zeker van Tokio, maar toen stopte haar medespeelster er plotseling mee. ‘Een lastige situatie’ voor de beachvolleybalster uit Goirle, die met een nieuwe partner alsnog de Spelen hoopt te halen. ,,Wil zélf beslissen hoe ik mijn carrière soort van eindig.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”