Loïc van Duren
Volledig scherm
Loïc van Duren © HC Den Bosch

Belgisch international Loïc van Doren langer bij HC Den Bosch

HC Den Bosch Heren 1 kan ook de komende twee seizoenen rekenen op Loïc van Doren. De 23-jarige keeper speelt al sinds 2018 bij de club en is voorlopig nog niet van plan om Den Bosch de rug toe te keren.

Van Doren heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een zeer belangrijke speler voor Den Bosch en ook in het nationale team van België is hij onmisbaar. ,,Wij zijn zeer verheugd met het aanblijven van Loïc, die erg goed past bij onze ambitie om ons definitief te kunnen vestigen aan de top van de Hoofdklasse”, aldus bestuurslid Tophockey Mark Damman.

,,Loïc heeft de afgelopen twee seizoenen bewezen wedstrijden te winnen voor HC ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast heeft hij een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van talenten en de verdere professionalisering binnen ons team. Voor Loïc is het een bevestiging van het traject dat wij twee jaar geleden in gang hebben gezet.”

De Belg sprak zelf ook uit tevreden te zijn met de uitkomst. ,,Ik ben blij deel uit te maken van dit traject en van deze ambitieuze mooie club. Ik ben ervan overtuigd dat de spelersgroep op het juiste pad is om nog grote stappen te maken in de toekomst.”