Heroes Den Bosch, met hier Miha Lapornik aan de bal tegenover Leon Williams van Donar Groningen, hoeft het de komende week niet op te nemen tegen de Wit-Russen van Borisfen.
Volledig scherm
Heroes Den Bosch, met hier Miha Lapornik aan de bal tegenover Leon Williams van Donar Groningen, hoeft het de komende week niet op te nemen tegen de Wit-Russen van Borisfen. © Heroes Den Bosch/Robert Verboon

Corona bij Heroes-tegenstander Borisfen, Wit-Russische ploeg komt niet naar FIBA Europe Cup

Heroes Den Bosch hoeft het komende week in De Maaspoort niet op te nemen tegen BC Borisfen. Bij een speler van de Wit-Russische basketbalploeg is corona geconstateerd, waarna de autoriteiten in Wit-Rusland het hele team hebben verplicht om tien dagen in quarantaine te gaan.

 1. Trappers speelt met vuur tegen Ice Dragons, maar wint wel

  Trappers speelt met vuur tegen Ice Dragons, maar wint wel

  Met de van een langdurige blessure teruggekeerde aanvoerder Mickey Bastings weer in de gelederen, wonnen de ijshockeyers van Tilburg Trappers vrijdagavond van laagvlieger Herforder EV/Ice Dragons. Het duel in de Oberliga Nord eindigde in 6-3 voor de Tilburgers. De ploeg van coach Bo Subr speelde na een 5-0 voorsprong wel een beetje met vuur, want Herforder kwam halverwege de laatste periode terug tot 5-2 en liet kansen op meer en daarmee een spannende slotfase onbenut.
 1. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

 2. Samenvatting | RKC houdt ADO op afstand na gelijkspel
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | RKC houdt ADO op afstand na gelijkspel

  27 februari