Volledig scherm
© De Laat

De Laat nieuwe trainer hockeyvrouwen MOP

Roeland de Laat is volgend seizoen de nieuwe trainer van het eerste vrouwenelftal van hockeyclub MOP. De Laat komt van HC Helmond en volgt in Vught het succesvolle duo Ageeth Boomgaardt en Maartje Paumen op. 

MOP staat momenteel bovenaan in de promotieklasse. Het is nog onbekend wie de assistent van De Laat wordt. Wel is duidelijk dat Toon Siepman, oud-coach van onder meer Oranje-Rood, wekelijks een veld- en sleepcornertraining zal verzorgen.

,,Na zeven mooie jaren bij Helmond, wil ik graag ook hier weer met een enthousiast team en bij een ambitieuze club gaan werken. Waarbij we samen aan iets bouwen om neer te zetten voor de komende jaren", aldus De Laat, die ook aangeeft het belangrijk te vinden om een eigen lichting te kweken en een betere aansluiting te creëren tussen de topjeugd meisjes en Dames 1.

  1. 
Met een knipoog, maar basketbalclub Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren
    PREMIUM

    Met een knipoog, maar basketbal­club Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren

    DEN BOSCH - Leuk, een basketbalwedstrijd kijken én netwerken. Minder leuk: bedrijven hebben er door corona geen geld meer voor. En dat ‘accepteert’ basketbalclub Heroes niet. ,,We geven de bedrijven tóch twee stoelen en ze bepalen zelf wat ze die stoelen waard vinden.’’ Bovendien geeft de club van Bob van Oosterhout 250 seizoenkaarten weg aan kinderen uit gezinnen die door corona getroffen zijn.