Maikel van der Vleuten op Idi Utopia tijdens Indoor Brabant 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Maikel van der Vleuten op Idi Utopia tijdens Indoor Brabant 2018. © roy lazet

Directeur Indoor Brabant pareert kritiek: ‘Verkeerd signaal? Juist een goed signaal’

Door vele grote evenementen in Brabant ging dinsdag een dikke streep, behalve door het allergrootste: Indoor Brabant. Op het paardensportevenement in Den Bosch zijn vanaf donderdag maximaal duizend bezoekers per dagdeel welkom. En dat roept veel vragen op.

 1. Teruglezen | Liveblog over de afgelastingen, verplaatsingen en besluiten rondom sportwedstrijden

  Teruglezen | Liveblog over de afgelastin­gen, verplaat­sin­gen en besluiten rondom sportwed­strij­den

  De Serie A zit al op slot, Champions League-duels worden zonder publiek afgewerkt en ook de Nederlandse sportwereld zit in spanning nu inwoners van Noord-Brabant vanwege de coronacrisis het advies hebben gekregen de komende zeven dagen zo mogelijk thuis te werken en thuis te blijven als ze verkouden of ziek zijn. En gaat de GP van Vietnam wel door? Volg alle ontwikkelingen in ons liveblog!
 2. LEES TERUG | Aantal besmettingen in Nederland stijgt naar 614, schoolleiders willen dat scholen dichtgaan
  Play
  CORONAVIRUS

  LEES TERUG | Aantal besmettin­gen in Nederland stijgt naar 614, schoollei­ders willen dat scholen dichtgaan

  Het aantal coronabesmettingen in Nederland is gestegen naar 614. Dat heeft het RIVM vanmiddag bekendgemaakt. De afgelopen 24 uur zijn er 111 gevallen positief getest op COVID-19. Volgens het RIVM werken 102 van alle gemelde patiënten in de zorg. Het door de Amerikaanse president Trump afgekondigde inreisverbod voor Europeanen zorgt ondertussen voor grote onrust, zowel bij reizigers als de reisbranche. Dit liveblog is nu afgesloten. De laatste ontwikkelingen vind je hier.