Duidelijke taal Van Geffen na domper: ‘We gaan zaterdag een ander Den Bosch laten zien’

VideoZonder de lichtgeblesseerde Marloes Keetels ging HC Den Bosch donderdagavond verrassend onderuit bij SCHC (1-0). Dat betekent dat de Bossche hockeysters zaterdag in eigen huis moeten winnen om een beslissingswedstrijd af te dwingen. ,,Er is geen man overboord.”

Het ontbreken van Keetels was uit voorzorg, zo stelde Margot van Geffen na de wedstrijd. ,,Ze had wat last en we wilden geen risico nemen. Hopelijk is ze er zaterdag weer bij.” 

Zonder Keetels lukte het HC Den Bosch niet om de favorietenrol waar te maken. Dat terwijl er afgelopen zondag nog met 1-4 werd gewonnen van dezelfde tegenstander. Van Geffen: ,,In balbezit waren we gewoon niet zo sterk als zondag. Daar moeten we even naar gaan kijken, dat was mager. Het was een zesje en je weet dat dat in de play-offs gewoon echt niet genoeg is.”

Ander Den Bosch

Van Geffen gaat er vanuit dat HC Den Bosch er in slaagt om ‘gewoon’ in slaagt om een beslissingswedstrijd af te dwingen. Die zou dan zondag in de Brabantse hoofdstad plaatsvinden. ,,Ja, tuurlijk. Als je daar niet vanuit gaat, dan kun je beter niet komen. Je wilt gewoon winnen. Dat is vandaag niet gebeurd, maar er is geen man overboord. We gaan zaterdag gewoon een ander Den Bosch laten zien.” En dan een dag later de finale? Eerst zaterdag.”

Volledig scherm
Margot van Geffen. © Videostill