Volledig scherm
Trappersfans bij een uitwedstrijd in Duitsland. © Pim Dikkers

'Gunstige' uitduels voor fans van Trappers

De ijshockeyers van Tilburg Trappers kunnen bij hun volgende twee uitwedstrijden rekenen op massale steun van hun supporters. Er staan namelijk enkele 'gunstige' duels op het programma. Duisburg en Essen zijn als het ware om de hoek, vergeleken met andere ontmoetingen van Trappers, dat in de Duitse Oberliga uitkomt.

Een bezoek aan een uitwedstrijd in Leipzig of Hannover is vanwege de lange reis veel minder aanlokkelijk. John Maes, voorzitter van fanclub Trappers Fanatic, verwacht dat er deze vrijdag (12 januari) zo'n 250 mensen vanuit Tilburg en omgeving naar Duisburg reizen om Trappers vanaf 20.00 uur aan te moedigen. ,,We laten als fanclub een bus rijden. En daarnaast gaan er veel mensen met eigen vervoer. Of dat niet duurder is? Niet als je met een leasewagen van je baas rijdt. Dan betaalt die de benzine natuurlijk."

Away Day

Maar voor de door Trappers Fanatic georganiseerde busreis op de Away Day naar de uitwedstrijd tegen Moskitos Essen op 21 januari is de belangstelling toch weer behoorlijk groot. ,,We hebben nu al aanmeldingen waarmee we vier bussen kunnen vullen", aldus Maes. ,,Ik verwacht dat we er wel vijf of zes halen." Vanwege sponsoring is de bijdrage van leden van de fanclub voor deze trip zeer laag (12,50 euro inclusief entreebewijs), voor niet-leden is het 27,50 euro. 

Trappers is koploper in de Oberliga Nord. Füchse Duisburg bezet de derde plaats, Moskitos Essen staat zevende momenteel. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De bizarre maand van Jeffrey Herlings: 'In Lommel ben ik weer de oude'
    PREMIUM

    De bizarre maand van Jeffrey Herlings: 'In Lommel ben ik weer de oude'

    Afgelopen vrijdag, 13 juli, was het precies een maand geleden dat Jeffrey Herlings zijn sleutelbeen brak. De crosser uit Oploo liet één GP schieten, maar was in Indonesië, waar twee wedstrijden achter elkaar werden verreden, direct weer succesvol. Vervolgens pakte hij gisteren tijdens de Zwarte Cross in Lichtenvoorde, zijn tweede Dutch Masters of Motocross-titel op rij in de hoofdklasse. De Brabander blikt uitgebreid terug op een bewogen maand.