‘Harde kern’ blijft bij HC Den Bosch; Matla verlengt met 3 jaar

VideoDe hockey-internationals Frédérique Matla en Lidewij Welten hebben donderdagmiddag hun contract bij HC Den Bosch verlengd. Volgens coach Raoul Ehren was er met name voor Matla veel interesse van andere clubs.

Er waren donderdag nog vijf contract-ondertekeningen bij de club. Ook Margot van Geffen, Imme van der Hoek, Ireen van den Assem, Pleun van der Plas en Emmeliene Oonk verlengden hun contract. Eerder deze week werd al bekend dat de verbintenis van Lieke Hulsen niet wordt verlengd. Zij kijkt uit naar een andere club. 

De vrouwen van HC Den Bosch trainden afgelopen dinsdag voor het eerst sinds de coronacrisis. Toen was de groep nog niet compleet; de internationals ontbraken toen vanwege een trainingssessie met het nationale team. 
Donderdagmiddag had Ehren zijn selectie - na de contractondertekeningen - wel compleet op het veld.

Ondertekening van hockeycontracten voor dames 1. Pleun van der Plas, Imme van der Hoek, Margot van Geffen, Lidewij Welten, Frederique Matla, Irene van den Assem en Emmeliene Oonk.
Volledig scherm
Ondertekening van hockeycontracten voor dames 1. Pleun van der Plas, Imme van der Hoek, Margot van Geffen, Lidewij Welten, Frederique Matla, Irene van den Assem en Emmeliene Oonk. © copyright Marc Bolsius
Contractondertekeningen bij HC Den Bosch.
Volledig scherm
Contractondertekeningen bij HC Den Bosch. © Max van der Put/BD