Eric Verboom(R)
Volledig scherm
PREMIUM
Eric Verboom(R) © Peter van Gogh

HC Den Bosch-coach Verboom: ‘Desnoods maken we dit seizoen af na de zomer’

Als het aan HC Den Bosch-coach Eric Verboom ligt, wordt het huidige hoofdklasseseizoen gewoon afgemaakt. Wanneer? Dat maakt niet uit. ,,Al is het in september. Los van dat we moeten wachten tot corona het land uit is, slaat stoppen nu nergens op.”

Ja, Eric Verboom heeft het verhaal van vriend en collega Jeroen Delmée op deze website gelezen. En nee, hij wil zich met zijn boodschap niet tegen de coach van HC Tilburg afzetten. Delmée riep dit weekend op een streep te zetten door het hoofdklasseseizoen 2019/2020. Het leven is uit de competitie en er zijn nu belangrijkere zaken aan de hand, beargumenteerde hij. Wie weet wanneer we weer kunnen hockeyen? En hoe zorg je dat je selectie fit en gemotiveerd blijft?

  1. 
Met een knipoog, maar basketbalclub Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren
    PREMIUM

    Met een knipoog, maar basketbal­club Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren

    DEN BOSCH - Leuk, een basketbalwedstrijd kijken én netwerken. Minder leuk: bedrijven hebben er door corona geen geld meer voor. En dat ‘accepteert’ basketbalclub Heroes niet. ,,We geven de bedrijven tóch twee stoelen en ze bepalen zelf wat ze die stoelen waard vinden.’’ Bovendien geeft de club van Bob van Oosterhout 250 seizoenkaarten weg aan kinderen uit gezinnen die door corona getroffen zijn.