HC Den Bosch-coach Raoul Ehren en HC Den Bosch-speelster Ireen van den Assemvoor zijn blij in het met 3-0 gewonnen duel.
Volledig scherm
HC Den Bosch-coach Raoul Ehren en HC Den Bosch-speelster Ireen van den Assemvoor zijn blij in het met 3-0 gewonnen duel. © Peter van Gogh

HC Den Bosch verslaat ook Bloemendaal en pakt volle buit tijdens dubbel weekend

Zo flitsend als een dag eerder verliep het niet voor de hockeysters van HC Den Bosch door een teruggetrokken Bloemendaal. Maar ze wonnen ook de tweede wedstrijd van het dubbel weekeinde en sloegen toe in de tweede helft: 3-0. 

 1. Den Bosch wint alles-of-niets-wedstrijd bij Rotterdam en blijft in race om play-offs

  Den Bosch wint al­les-of-niets-wed­strijd bij Rotterdam en blijft in race om play-offs

  De hockeyers van Den Bosch hebben vrijdagavond een geweldige slag geslagen in de strijd om de play-offtickets. De alles-of-niets-wedstrijd bij Rotterdam, de huidige nummer drie van de hoofdklasse, werd met 0-3 gewonnen door de ploeg van Eric Verboom. Door het verlies van HGC (3-2 tegen Amsterdam) klimt Den Bosch naar een gedeelde vierde plaats. Daar moet het nog wel Pinoké voor zich dulden, dat een beter doelsaldo heeft. Er resteren nu nog drie wedstrijden voor Den Bosch, tegen de onderste drie ploegen: Almere, Tilburg en Hurley.
 1. Tilburg Trappers kansloos onderuit: 'Playoff-mentaliteit was er niet'
  Play

  Tilburg Trappers kansloos onderuit: 'Play­off-mentali­teit was er niet'

 2. Samenvatting | FC Dordrecht - FC Den Bosch
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | FC Dordrecht - FC Den Bosch

  16 april