Miha Lapornik in actie in de vorige ontmoeting van Heroes met Landstede. De Sloveen was donderdag weer de topschutter aan Bossche kant (24 punten), maar kon daarmee de nederlaag van Heroes niet voorkomen.
Volledig scherm
Miha Lapornik in actie in de vorige ontmoeting van Heroes met Landstede. De Sloveen was donderdag weer de topschutter aan Bossche kant (24 punten), maar kon daarmee de nederlaag van Heroes niet voorkomen. © Orange Pictures

Heroes geeft de overwinning weg in Zwolle

De winst leek al binnen voor Heroes Den Bosch in de uitwedstrijd tegen Landstede Hammers, maar uiteindelijk liet de ploeg van Jean-Marc Jaumin de overwinning donderdagavond in Zwolle toch nog uit de handen glippen: 73-71.

 1. Mutaties bij HC Den Bosch: Smith verlengt, Van Doren gaat, Versteeg komt

  Mutaties bij HC Den Bosch: Smith verlengt, Van Doren gaat, Versteeg komt

  De selectie van de mannen van HC Den Bosch voor volgend seizoen krijgt steeds meer vorm. Aanvoerder Austin Smith (34) verlengt zijn contract met een jaar en gaat op voor zijn 12de seizoen aan de Oosterplas. Daarnaast komt aanvaller Ruben Versteeg over van Klein Zwitserland, hij tekent voor twee seizoenen. Er is ook minder goed nieuws: doelman Loïc Van Doren (24) verlaat Den Bosch na dit seizoen en keert terug naar zijn oude club Dragons in België.
 1. Teze blijft kritisch na overwinning op Fortuna: 'Ik was wel oké'
  Play

  Teze blijft kritisch na overwin­ning op Fortuna: 'Ik was wel oké'

 2. Schmidt: 'Het doel was het niveau tegen Ajax vast te houden'
  Play

  Schmidt: 'Het doel was het niveau tegen Ajax vast te houden'