Thomas van der Mars is, verdedigd door Yarick Brussen van Den Helder Suns, op weg naar een score voor Heroes Den Bosch. Op de voorgrond kijken Norbert Thelissen (10) en  Seger Bonifant van Heroes (0) toe. Op de achtergrond doet Michael Miller (8) van Den Hellder hetzelfde.
Volledig scherm
Thomas van der Mars is, verdedigd door Yarick Brussen van Den Helder Suns, op weg naar een score voor Heroes Den Bosch. Op de voorgrond kijken Norbert Thelissen (10) en Seger Bonifant van Heroes (0) toe. Op de achtergrond doet Michael Miller (8) van Den Hellder hetzelfde. © Robert Verboon

Heroes kent geen problemen met Den Helder Suns

De thuiswedstrijd tegen Den Helder Suns leverde donderdagavond voor Heroes Den Bosch een verwachte ruime overwinning op. De Bossche ploeg versloeg de Noord-Hollandse laagvlieger met 90-63.

De winst van de formatie van coach Jean-Marc Jaumin kwam nooit in gevaar. Alleen in het begin van het tweede kwart krabbelde Den Helder even terug van 24-13 naar 24-22, maar daarna gaf Heroes gas en werd het definitieve gat geslagen.

Bij rust was de Bossche voorsprong 50-30 en na drie kwarten stond er 73-49 op het scorebord van De Maaspoort. Aan het einde was de marge 27 punten: 90-63.

Topscorer aan Bossche zijde was Elijah Wilson met 15 punten. Seger Bonifant en Thomas van der Mars waren ieder goed voor 11 punten. Bij Den Helder kreeg Michael Miller 16 punten achter zijn naam en Thibault Vanderhaegen 12.