Tanita Hofmans en Tayfun Özcan, de winnaars van vorig jaar.
Volledig scherm
Tanita Hofmans en Tayfun Özcan, de winnaars van vorig jaar. © Beeld Werkt

Kies jouw Tilburgse sporthelden van 2019!

StemmenJij kan meebepalen wie er vandoor gaan met de Tilburgse sportprijzen, die op vrijdag 13 december uitgereikt worden tijdens het Tilburgs Sportgala in Theaters Tilburg.

Wie krijgt de titel Tilburgs sportman van 2019? En wie die van sportvrouw? In totaal zijn er 26 genomineerden in acht categorieën. Wie hebben het volgens jou het meest verdiend? 

Bij de mannen wordt gezocht naar een opvolger van bokser Tayfun Özcan, Tilburgs sportman van het jaar in 2018. Wordt het dit keer een bowler (Bart van Beers), een atleet (Robin van Riel) of een breakdancer (Menno van Gorp)? Bij de vrouwen dingen drie gegadigden naar de ‘nalatenschap’ van hoogspringster Tanita Hofmans: hockeyster Ireen van den Assem, atlete Nikki Vermelis en last but not least: Tanita Hofmans zélf. 

Verder kan worden gestemd in de categorieën Masters, Jeugdsport Team, Jeugdsport Jongens, Jeugdsport Meisjes, Sporters met Beperking en traditiegetrouw de Sportvrijwilliger. Lastige keuzes, die jij mee mag bepalen. Naast de stem van de vakjury telt ook die van het publiek mee!

Stem hieronder op jouw favorieten: