Jeslynn Kuijpers (voorgrond) en Nadia Coolen zijn bezig aan hun achtste seizoen bij PSV en kunnen deze maand hun eerste prijs winnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeslynn Kuijpers (voorgrond) en Nadia Coolen zijn bezig aan hun achtste seizoen bij PSV en kunnen deze maand hun eerste prijs winnen. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Kuijpers en Coolen jagen op eerste prijs met PSV: ‘We worden gezien binnen de club’

De ras-PSV’ers Jeslynn Kuijpers en Nadia Coolen staan met hun club in de finale van de Eredivisie Cup. ,,Wij zijn klaar voor deze twee wedstrijden.”

Twee voetbalsters zijn er in Eindhoven nog over van de in de zomer van 2012 gevormde eerste selectie van toen nog PSV/FC Eindhoven. Aanvoerster Jeslynn Kuijpers en Nadia Coolen hebben zelfs bijgetekend tot 2022. ,,Ik vind het speciaal dat ik zo lang bij dezelfde club mijn passie mag delen met Jes. Bij PSV zit ik op mijn plek”, aldus de van flankaanvalster tot back getransformeerde Coolen (25). Aanvallende middenveldster Kuijpers (24) is het met haar maatje eens. ,,Waar je je op het gemak voelt, kun je ook het beste voetballen. Het wordt hier alleen maar beter. We doen nu mee om de prijzen, spelen volgend seizoen misschien in de Champions League, wat wil je nog meer?”