Volledig scherm
Mickey Bastings, nr 14, volgt Ivy van den Heuvel (nr 6) op als captain bij Trappers. © Beeld Werkt

Mickey Bastings is de nieuwe captain van Tilburg Trappers

Mickey Bastings volgt bij de ijshockeyers van Tilburg Trappers Ivy van den Heuvel  op als aanvoerder. Nog voor de eerste training van het nieuwe seizoen heeft coach Bo Subr dat bekendgemaakt. 

Van den Heuvel, die twee jaar met de C op zijn shirt schaatste, liet onlangs weten zijn ijshockeyloopbaan te beëindigen.  Bastings was een van de voornaamste kandidaten om Van den Heuvel op te volgen, aangezien hij al twee jaar een van de twee assistent-captains was in het team van Bo Subr. 

Canada

Bastings is 27 jaar en geboren in Tilburg. De linkshandige forward speelde vrijwel zijn gehele loopbaan bij Trappers, op ruim één seizoen na. Het tweede deel van het seizoen 2008/2009 kwam Bastings uit voor Iserlohn Roosters (16 duels), In 2009/2010 beproefde hij zijn geluk bij Banff hockey Acadamey  (13 duels) en bij Banff Academy Bears (18 duels) in Canada.

  1. ‘De comeback van Schwaab herinnert aan het retourtje Rome van René van de Kerkhof in de zomer van 1980’
    PREMIUM
    Column

    ‘De comeback van Schwaab herinnert aan het retourtje Rome van René van de Kerkhof in de zomer van 1980’

    Trots klinkt er door vanuit Eindhoven wanneer het over de top-transfer van Hirving Lozano gaat. Een record, beiert het bijna jubelend, ook al houdt PSV na alle afdrachten in Mexico er misschien wel minder aan over dan de 34 (?) miljoen voor Memphis Depay in 2015. Wat de supporters wordt ontnomen, is bijzaak. Voetballers zijn handelswaar, noodzakelijk om exploitatiegaten te dichten.