Nagtzaam na nederlaag: ‘Flashback naar serie tegen Herner EV’

videoVoor Trappers-aanvaller Nardo Nagtzaam was de eerste wedstrijd van de finaleserie tegen EV Landshut een flashback naar de serie tegen Herner EV in de halve finale. Ook toen verloor Trappers de eerste wedstrijd in eigen hal. 

,,De eerste periode was ook nu niet goed genoeg”, aldus Nagtzaam. ,,En dan loop je achter de feiten aan.” Hij vond het krachtsverschil niet groot. ,,Zij waren niet slecht, maar wij speelden weer niet onze beste wedstrijd. Wat er beter moet? Alles. We misten scherpte en wij kregen twee ongelukkige tegentreffers. Misschien hebben we gekregen wat we verdienden, maar wij moeten zorgen dat we de eerste goal scoren. Dan winnen we meestal.” 

Dat Trappers minder rust had na de halve finale, wilde Nagtzaam niet aanvoeren als oorzaak van de nederlaag. ,,Ach, als je wint dan was dat een voordeel geweest achteraf.” 

Volledig scherm
Trappers verwerkt de 1-4-thuisnederlaag tegen Landshut EV. © Beeld Werkt
  1. ‘De comeback van Schwaab herinnert aan het retourtje Rome van René van de Kerkhof in de zomer van 1980’
    PREMIUM
    Column

    ‘De comeback van Schwaab herinnert aan het retourtje Rome van René van de Kerkhof in de zomer van 1980’

    Trots klinkt er door vanuit Eindhoven wanneer het over de top-transfer van Hirving Lozano gaat. Een record, beiert het bijna jubelend, ook al houdt PSV na alle afdrachten in Mexico er misschien wel minder aan over dan de 34 (?) miljoen voor Memphis Depay in 2015. Wat de supporters wordt ontnomen, is bijzaak. Voetballers zijn handelswaar, noodzakelijk om exploitatiegaten te dichten.