Volledig scherm
© Albert ten Hove

New Heroes haalt derde Amerikaan binnen

Met het aantrekken van de 25-jarige guard Elijah Wilson haalt New Heroes zijn derde Amerikaanse speler voor het nieuwe seizoen binnen. Eerder legde de Bossche basketbalclub al Henry Caruso en Seeger Bonifant vast.

De 1.93 meter lange Wilson komt over van de Oostenrijkse landskampioen Kapfenberg Bulls. Daar was hij vorig seizoen goed voor gemiddeld 19 punten en 5 rebounds per wedstrijd.

Opgetogen

Technisch manager Roel van de Graaf van New Heroes is opgetogen over het aantrekken van Wilson. ,,We hadden Elijah ook vorig seizoen al in het vizier. Direct na de presentatie van Jean-Marc Jaumin als nieuwe coach hebben we Elijah actief benaderd. We zijn zeer content dat we de kampioen van Oostenrijk komend seizoen in de Maaspoort gaan zien.”

Wilson zelf zegt er naar uit te kijken om voor New Heroes uit te komen. ,,Ik voel me gevleid door de interesse van de club en de voortvarende aanpak. Na afgelopen seizoen de smaak van een titel te hebben geproefd, neem ik die ervaring mee en zet ik alles op alles om hier samen met het team voor hetzelfde resultaat te gaan.”