Volledig scherm
PREMIUM
Raoul Korener (links) en Raoul van der Graaf (rechts) zijn samen met Sam Jones in Las Vegas op zoek naar nieuwe spelers © New Heroes

New Heroes legt in Las Vegas de puzzel voor het nieuwe seizoen

New Heroes is al druk bezig met het nieuwe seizoen. De club wil zo snel mogelijk weer meestrijden om te titel en de basis daarvoor wordt nu gelegd in Las Vegas.

Las Vegas is in juli het epicentrum van de basketbalwereld. Niet alleen voor de Amerikaanse teams, die tijdens de NBA Summer League hun rookies en testspelers aan het werk zien, maar ook voor Europese teams. Tijdens de zogenaamde exposure camps, georganiseerd door spelersmakelaars om hun talenten aan het werk te laten zien, is New Heroes één van de aandachtige toeschouwers.

  1. ‘De comeback van Schwaab herinnert aan het retourtje Rome van René van de Kerkhof in de zomer van 1980’
    PREMIUM
    Column

    ‘De comeback van Schwaab herinnert aan het retourtje Rome van René van de Kerkhof in de zomer van 1980’

    Trots klinkt er door vanuit Eindhoven wanneer het over de top-transfer van Hirving Lozano gaat. Een record, beiert het bijna jubelend, ook al houdt PSV na alle afdrachten in Mexico er misschien wel minder aan over dan de 34 (?) miljoen voor Memphis Depay in 2015. Wat de supporters wordt ontnomen, is bijzaak. Voetballers zijn handelswaar, noodzakelijk om exploitatiegaten te dichten.