Volledig scherm
Materiaalverzorger Berry Aarts van Tilburg Trappers. © Beeld Werkt

Nieuwelingen bij eerste training Trappers

De ijshockeyers van Tilburg Trappers beginnen donderdagavond aan het nieuwe seizoen als coach Bo Subr zijn pupillen vanaf 19.30 uur aan de eerste training onderwerpt. Die vindt plaats in IJssportcentrum Stappegoor, waar al ijs ligt vanwege een zomerkamp van de Nederlandse ijshockeybond.

De twee nieuwkomers bij Trappers, Bartek Bison en Diego Hofland, zijn present bij de eerste training. Trappers speelt de eerste oefenwedstrijden tijdens de Thialf Icehockey Cup in Heerenveen; 31 augustus tegen DEL1-team Iserlohn Roosters, een dag later tegen Fischtown Pinguins of Krefeld Pinguine. 

De competitie in de Oberliga Nord begint voor Trappers op vrijdag 27 september met een thuiswedstrijd tegen Moskitos Essen.

  1. ‘De comeback van Schwaab herinnert aan het retourtje Rome van René van de Kerkhof in de zomer van 1980’
    PREMIUM
    Column

    ‘De comeback van Schwaab herinnert aan het retourtje Rome van René van de Kerkhof in de zomer van 1980’

    Trots klinkt er door vanuit Eindhoven wanneer het over de top-transfer van Hirving Lozano gaat. Een record, beiert het bijna jubelend, ook al houdt PSV na alle afdrachten in Mexico er misschien wel minder aan over dan de 34 (?) miljoen voor Memphis Depay in 2015. Wat de supporters wordt ontnomen, is bijzaak. Voetballers zijn handelswaar, noodzakelijk om exploitatiegaten te dichten.