Volledig scherm
Nick de Ruijter. © Beeld Werkt

Rentree Nick de Ruijter bij Trappers na blessure

Nick de Ruijter kan vrijdagavond weer meedoen met de ijshockeyers van Tilburg Trappers in de uitwedstrijd bij Füchse Duisburg. De Tilburger ontbrak de afgelopen maand vanwege een blessure die hij opliep in de thuiswedstrijd tegen Hannover Indians medio december.

De forward maakte tot dusverre dit seizoen in 20 competitieduels twee goals en leverde vier assists.  Trappers-coach Bo Subr moet het vrijdag in Duisburg (aanvang 20.00 uur) nog wel doen zonder de geblesseerde verdedigers Alexei Loginov en Kilian van Gorp. 

Trappers is koploper in de Meisterrunde van de Oberliga Nord met 72 punten uit 30 duels, Füchse Duisburg staat op de derde plek met 59 punten uit 29 wedstrijden.  

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De bizarre maand van Jeffrey Herlings: 'In Lommel ben ik weer de oude'
    PREMIUM

    De bizarre maand van Jeffrey Herlings: 'In Lommel ben ik weer de oude'

    Afgelopen vrijdag, 13 juli, was het precies een maand geleden dat Jeffrey Herlings zijn sleutelbeen brak. De crosser uit Oploo liet één GP schieten, maar was in Indonesië, waar twee wedstrijden achter elkaar werden verreden, direct weer succesvol. Vervolgens pakte hij gisteren tijdens de Zwarte Cross in Lichtenvoorde, zijn tweede Dutch Masters of Motocross-titel op rij in de hoofdklasse. De Brabander blikt uitgebreid terug op een bewogen maand.