Volledig scherm
Danny Stempher bij een puckdrop in de wedstrijd tegen Füchse Duisburg. © Beeld Werkt

Trappers blijft ook na bezoek aan Duisburg zonder puntenverlies

De ijshockeyers van Tilburg Trappers zijn nog altijd foutloos in de Oberliga Nord. Ook de vierde wedstrijd van de competitie werd zondag winnend afgesloten. Op bezoek bij Füchse Duisburg werd het 2-4. 

Dat had de ploeg van Bo Subr vooral te danken aan een goede start. In de tiende en twaalfde minuut wist Trappers te scoren (door Jordy Verkiel en Tijn Jacobs) en een kloofje te slaan: 0-2. Nog tijdens de eerste periode maakte Schadulek de 1-2.

Het duurde lang voordat er weer een treffer te noturen viel. Pas negen seconden voor het einde van de tweede periode was het weer raak. Danny Stempher deelde de thuisclub namens Trappers een nieuwe klap toe: 1-3. Het pleit leek beslecht toen Mitch Bruijsten er in de 55ste minuut 1-4 van maakte, maar Füchse Duisburg gaf zich nog niet gewonnen. Krüger maakte er 2-4 van, maar verder lieten de Tilburgers het niet komen. 

Derde plaats

Trappers is niet de enige ploeg die de eerste vier competitieduels zonder kleerscheuren doorkwam. Ook Icefighters Leipzig, Herner EV en Hannover Scorpions hebben 12 punten verzameld. Op doelsaldo is Leipzig koploper, Trappers staat derde op de ranglijst.