Volledig scherm
Ivy van den Heuvel in actie tegen Rostock Piranhas. © Beeld Werkt

Trappers boekt in Rostock zesde zege op rij in de Oberliga

De ijshockeyers van Tilburg Trappers hebben zondagavond hun zesde overwinning op rij geboekt in de Oberliga Nord. In Rostock werd Piranhas met 2-5 verslagen.

Na ruim tien minuten opende Danny Stempher de score, op aangeven van Max Hermens en Reno de Hondt. Toen Kilian van Gorp er vijf minuten later op assist van Mitch Bruijsten shorthanded 0-2 van maakte, leek het een makkelijk avondje te worden voor de Tilburgers. Die moesten echter weer vol aan de bak nadat het zestien tellen voor het einde van de eerste periode 1-2 werd.

Een treffer van Brock Montgomery vroeg in de tweede periode (met assists van Giovanni Vogelaar en Alexei Loginov) gaf Trappers weer  wat lucht: 1-3.  En de buite leek binnen toen Ivy van den Heuvel er halverwege de derde periode 1-4 van maakte.  Echt spannend werd het vervolgens niet meer, al kwam de thuisploeg nog wel terug tot 2-4. Maar het laatste woord was voor Trappers. Met de tweede Tilburgse shorthanded-treffer van de avond bepaalde Mitch Bruijsten de eindstand op 2-5.