Volledig scherm
Het sfeervak in de ijshal op Stappegoor. © Beeld Werkt

Trappers definitief naar finale, Scorpions feliciteert Tilburgers

De ijshockeyers van Tilburg Trappers gaan definitief naar de finale van de play-offs. Voorzitter Ron van Gestel heeft daarover bericht gehad van de Duitse ijshockeybond.

Hannover Scorpions had bij de rechter en bij de bond geprotesteerd tegen de kleur broek die Trappers-goalie Ian Meierdres droeg in enkele wedstrijden. De rechter stelde Scorpions dinsdag al in het ongelijk, woensdagmiddag kwam de bond met hetzelfde oordeel. ,,In de stukken die wij toegestuurd hebben gekregen, staat dat de bond heeft geconstateerd dat alle spelers van een team in hetzelfde tenue moeten spelen, maar over de keeper staat niets vermeld", aldus Van Gestel. 

Scorpions zou nog tegen de uitspraak van de bond in beroep kunnen gaan, maar ziet daar klaarblijkelijk vanaf. Op de eigen Facebookpagina kondigt de clubleiding van Scorpions voor komende zaterdag een gezamenlijk afscheid van het seizoen aan met fans en spelers en feliciteert ze de teams van Deggendorf en Trappers met het bereiken van de finale.

Deggendorf

Trappers begint vrijdag in eigen hal aan de best-of-five-finale tegen Deggendorfer SC. Zondag volgt duel 2 in Zuid-Duitsland, dinsdag de derde ontmoeting weer in Tilburg. Mochten er nog meer duels nodig zijn om de kampioen te bepalen, dan zijn vinden die plaats op vrijdag en eventueel nog zondag.

Volledig scherm
De Facebookpagina van Hannover Scorpions © BD
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement