Volledig scherm
Mitch Bruijsten in actie namens Trappers tegen Crocodiles Hamburg. © Pix4Profs / Joris Knapen

Trappers: duel Herner wél verplaatst, Rostock niet

De kogel is door de kerk: de thuiswedstrijd van Trappers tegen Herner EV wordt verschoven van zondag 9 naar dinsdag 18 februari (20.00 uur). De uitwedstrijd van de Tilburgse ijshockeyers tegen Rostock Piranhas blijft gewoon op 7 februari staan.

Trappers, dat uitkomt in de Duitse Oberliga, had de Duitse ijshockeybond gevraagd om beide duels te verplaatsen omdat het Nederlands team dat weekend een olympisch kwalificatie toernooi in Kazachstan speelt. Het verzoek werd dus deels gehonoreerd. ,,De bond snapte onze situatie, maar wilde onze tegenstanders niet verplichten naar een andere datum uit te wijken”, aldus Trappers-directeur Gerard Arink. Gelukkig wilde Herner meewerken met een verplaatsing van onze thuiswedstrijd. Rostock was minder happig en daar heb ik ook wel enig begrip voor. Zij zeggen dat er op vrijdagavond veel meer toeschouwers komen dan doordeweeks.”  

Aangevuld

Trappers zal de uitwedstrijd bij Rostock Piranhas op vrijdag 7 februari afwerken zonder de internationals die meegaan naar Kazachstan. De groep zal worden aangevuld met spelers van het team dat in de BeNe-League uitkomt.