Trappers gaat keihard onderuit bij Kassel Huskies

VIDEODe ijshockeyers van Tilburg Trappers zijn nog niet klaar voor de competitiestart, bleek zondagavond in Kassel. Daar kreeg  de ploeg van Bo Subr een dikke nederlaag aan z'n broek van Kassel Huskies: 6-0.   

Vooral in de eerste periode was het kommer en kwel bij de Tilburgers tegen de nummer 7 van de DEL2 van afgelopen seizoen. De ene na de andere Duitse aanval rolde richting het doel van Ian Meierdres, die er met een paar fraaie saves voor zorgde dat de schade na 20 minuten ‘beperkt’ bleef tot 4-0 voor de thuisploeg. Na de 2-0 in de tiende minuut vroeg Subr een time-out aan, maar die sorteerde niet het gewenste effect. Niet veel later lag de puck binnen één minuut twee keer achter Meierdres: 4-0.

Storm geluwd

In de tweede periode kwam Trappers feller uit de startblokken en kreeg het ook een paar scoringskansen: Mitch en Kevin Bruijsten stuitten in kansrijke situatie echter op goalie Gerald Kuhn. Huskies wist in deze periode twee keer te scoren: 6-0. In de derde periode was de storm enigszins geluwd en bleven de Tilburgers knokken om de teller van de tegenstander niet hoger te laten oplopen. 

Werk aan de winkel dus voor Trappers. Dat een extra oefenduel is ingelast in de voorbereiding, kan geen kwaad. Op donderdag 19 september komt Eisbären Regensburg op bezoek in Tilburg.

Kassel Huskies - Tilburg Trappers 6-0 (4-0, 2-0, 0-0). 6. Duffy 1-0 (pp), 10. Trivino 2-0, 15. Tramm 3-0, 15. Karachun 4-0, 26. Mueller 5-0, 32. Duffy 6-0.  Strafminuten: 4-4.

Danny Stempher (nr 95) probeert Alexander Kacharun bij te benen tijdens het oefenduel Kassel Huskies - Tilburg Trappers.
Volledig scherm
Danny Stempher (nr 95) probeert Alexander Kacharun bij te benen tijdens het oefenduel Kassel Huskies - Tilburg Trappers. © JMD-Photographie
  1. 
Met een knipoog, maar basketbalclub Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren
    PREMIUM

    Met een knipoog, maar basketbal­club Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren

    DEN BOSCH - Leuk, een basketbalwedstrijd kijken én netwerken. Minder leuk: bedrijven hebben er door corona geen geld meer voor. En dat ‘accepteert’ basketbalclub Heroes niet. ,,We geven de bedrijven tóch twee stoelen en ze bepalen zelf wat ze die stoelen waard vinden.’’ Bovendien geeft de club van Bob van Oosterhout 250 seizoenkaarten weg aan kinderen uit gezinnen die door corona getroffen zijn.