Trappers-goalie Meierdres na tweede verlies tegen Herner EV: ‘We moeten soms iets slimmer zijn’

VIDEOGoalie Ian Meierdres baalt van het verlies in de tweede wedstrijd tegen Herner EV, maar houdt het volste vertrouwen op een goede afloop. ,,Drie keer op rij verliezen komt niet in mijn vocabulaire voor.”

Dat Herner EV nu al twee wedstrijden van Tilburg Trappers gewonnen heeft, mag een verrassing genoemd worden. Toch kijkt Meierdres daar iets anders tegenaan. ,,Iedereen verwacht dat Trappers altijd wint, maar ja, Trappers kan ook een keer verliezen.” Nu zullen de Tilburgers in ieder geval drie keer moeten winnen van Herner EV om de finale te halen. ,,Gelukkig is het pas 2-0 en is het nog niet over", is Meierdres positief. ,,Er zijn nog mogelijkheden.”

De goalie was uiteraard wel teleurgesteld over de uitslag van het tweede duel. ,,Je wilt hier de 1-1 maken en dat dat niet gelukt is, is jammer. Wat er anders moet? Daar heb ik genoeg ideeën over, maar dat laat ik aan Bo (Subr, coach van Trappers, red.) over. Iedereen werkt hard, we moeten soms iets slimmer zijn. Dan denk ik dat we nog zeker drie wedstrijden kunnen winnen.”

Volledig scherm
Tilburg Ian Meierdres © Beeld Werkt