Diego Hofland in actie tegen Hannover Indians.
Volledig scherm
Diego Hofland in actie tegen Hannover Indians. © Pix4Profs / Joris Knapen

Trappers in doelpuntrijk en bijzonder duel langs Indians

Tilburg Trappers werd afgelopen dinsdag kampioen in de Oberliga Nord, dat wil niet zeggen dat het de laatste wedstrijden in de competitie op halve kracht afwerkt. Vrijdagavond won de ploeg van Bo Subr met 4-7 bij Hannover Indians. 

Na net iets meer dan een kwartier had Trappers, met Ruud Leeuwesteijn op doel, al een ruime voorsprong genomen (0-3) door treffers van Kilian van Gorp, Danny Stempher en Kevin Bruijsten. Maar daarmee was het nog niet gedaan in dit duel voor ruim 3.200 toeschouwers. Na de 1-3 maakte Danny Stempher en Diego Hofland er 1-5 van. 

Opmerkelijk

En toen gebeurde er iets opmerkelijks. Binnen een paar tellen wist Indians twee keer te scoren met een mannetje minder op het ijs! Door dezes shorthanded goals werd het toch nog even spannend: 3-5. Maar dat kunstje flikte Trappers vervolgens ook: Kevin en Mitch Bruijsten scoorden allebei toen Tilburg in ondertal was: 3-7. 

De 4-7 in de slotfase was slechts voor de statistieken. Trapper speelt zondagmiddag in eigen hal een thuiswedstrijd tegen Hannover Scorpions.