Volledig scherm
Kevin Bruijsten wordt met een schaats gehaakt in een wedstrijd tegen Deffendorf. © Beeld Werkt

Trappers oefent tegen de kampioen van de DEL2

De ijshockeyers van Tilburg Trappers oefenen in aanloop naar het volgende Oberligaseizoen onder meer tegen de kampioen van de DEL2, Bietigheim Steelers. Op 24 augustus komen de Duitsers op bezoek in Tilburg, de ploeg van Bo Subr brengt op 7 september een tegenbezoek in Bietigheim. 

Op 9 september vindt de Open Dag plaats van Trappers. Dan spelen de Tilburgers een wedstrijd tegen het Deense Esbjerg Energy. Die ploeg wordt al vijf jaar gecoacht door voormalig Trappers-coach Mark Pederson.

De voorbereiding wordt afgesloten met twee wedstrijden tegen Herner EV. Op 14 september 2018 speelt Tilburg trappers om 20.00 uur thuis, de return is op 16 september 2018 om 17.00 uur in Herne.

Toernooi

Tussendoor, in het weekend van 1 en 2 september, nemen spelers van Tilburg Trappers aangevuld met andere Nederlandse spelers, als veredeld nationaal team deel aan een toernooi in Heerenveen. Op dit toernooi strijden ze tegen drie ploegen die allemaal uitkome in de hoogste divisie van Duitsland (DEL1): Pinguins Bremerhaven, Düsseldorfer EG en Krefeld Pinguine.

Volledig scherm
Trappers werd drie keer achtereen kampioen in de Duitse Oberliga. © Beeld Werkt
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement