De nieuwe Trappers-forward Brett Bulmer.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe Trappers-forward Brett Bulmer. © Trappers

Trappers stunt met aantrekken oud-NHL-speler

Na twee jaar zonder buitenlander in de selectie bij de ijshockeyers van Trappers, komt er nu weer een ‘import’ naar Tilburg. En eentje van formaat: oud-NHL-speler Brett Bulmer. 

  1. Zestal verlengt bij Tilburg Trappers, verlengende seizoenkaarthouders krijgen korting

    Zestal verlengt bij Tilburg Trappers, verlengen­de seizoen­kaart­hou­ders krijgen korting

    Seizoenkaarthouders van Tilburg Trappers die verlengen, zullen voor komend seizoen 30 procent korting krijgen. Daarnaast is de club al bezig met het formeren van een selectie. Een zestal spelers heeft zijn contract inmiddels verlengd. Dat is bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Stammtisch-Abend, de bijeenkomst waarop wordt teruggeblikt op afgelopen seizoen en de nieuwe jaargang van Tilburg Trappers wordt ingeluid.
  2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”