Volledig scherm
Kevin Bruijsten in actie tegen Füchse Duisburg. © Beeld Werkt

Trappers wint ook in eigen hal ruim van Füchse Duisburg

De ijshockeyers van Tilburg Trappers hebben ook hun tweede oefenwedstrijd binnen drie dagen tegen Füchse Duisburg winnend afgesloten. Nadat het in Duisburg vrijdagavond 4-8 werd in Tilburgs voordeel, eindigde het duel op Stappegoor zondagmiddag in 6-3.

Het ging niet van een leien dakje voor de formatie van coach Bo Subr in de wedstrijd op de open dag van Trappers. Weliswaar schoot Max Hermens Trappers al rap op voorsprong (1-0), nog in de eerste periode keken de Tilburgers tegen een achterstand aan doro treffers van Müller en Salina (1-2). Maar Jonny de Bonth zorgde er voor dat beide ploegen de eerste pauze in gingen met een gelijke stand: 2-2. 

Kloof

In de tweede periode moest goalie Ian Meierdres met een knappe redding een hernieuwde achterstand voorkomen voordat Danny Stempher met twee treffers een kloof sloeg met de gasten uit Duisburg: 4-2. Kilian van Gorp vergrootte de de Tilburgse voorsprong al snel in de derde periode, al de derde treffer waarbij Kevin Bruijsten een van de assistgevers was. Füchse deed nog wat terug via een doelpunt van Schadulek (5-3), maar het laatste woord was aan de thuisploeg. Danny Stempher  bepaalde met zijn derde treffer van de middag de eindstand op 6-3.

Nog één

Trappers speelt nog één oefenwedstrijd voordat de competitie start. Donderdag (20.00 uur) komt Eisbären Regensburg op bezoek in Tilburg. De competitie in de Oberliga Nord begint voor Trappers met een thuiswedstrijd op vrijdag 27 september tegen Moskitos Essen. Ook dat duel begint om 20.00 uur. 

IJspret op open dag Trappers