Volledig scherm
Kees Akerboom krijgt gezelschap van een tweede Amerikaan bij New Heroes. © Pim Dikkers

Tweede Amerikaan voor New Heroes

DEN BOSCH - Keshun Sherrill is de tweede Amerikaanse nieuweling voor New Heroes. De 22-jarige point- en shooting guard is afkomstig van Augusta University.

Sherrill staat bekend om zijn scorend vermogen en atletische vaardigheden. In zijn laatste seizoen voor de Jaguars wist hij gemiddeld liefst 23 punten per wedstrijd te scoren. Hij groeide uit tot publiekslieveling. Ook bouwde hij de reputatie op om er in belangrijke wedstrijden altijd te staan.

Lust voor het oog

Technisch manager Jos Frederiks van New Heroes is trots op het contracteren van Keshun Sherrill: ,,Hij beschikt hij over een geweldig schot en is hij een scorer pur-sang. Met zijn 1.75m is hij klein van stuk, maar door zijn snelheid, enorm atletisch vermogen en winnaarsmentaliteit gaat hij ongetwijfeld zorgen voor spektakel in de Maaspoort."

De Amerikaan stelt op de website van New Heroes dat hij uitkijkt naar zijn eerste Europese avontuur. ,,Ik heb de verhalen over de sfeer in Den Bosch gehoord en kan niet wachten er zelf te mogen spelen! Om voor New Heroes mijn debuut in Europa te maken is eervol en ik ga ervoor zorgen dat de fans mij nooit zullen vergeten.”

Sherrill is na Miklusak de tweede Amerikaan voor het team van hoofdcoach Poropat. Eerder werden Akerboom, Wessels, Oudendag, Bouwknecht, Bleeker, De Vries en Van den Elzen, gecontracteerd.