Van den Heuvel (Trappers): ‘Ik weet nog niks van Landshut’

Trappers-captain Ivy van den Heuvel was zichtbaar opgelucht nadat zijn team uit een benarde situatie ontsnapte tegen Herner EV. In de halve finale van de play-offs nam die ploeg een 2-0 voorsprong in wedstrijden. Trappers rechtte de rug en won de serie met 3-2.  

,,We hebben veel karakter getoond”, constateerde de captain tevreden. ..Ik ben trots op de ploeg.  Maar ik moet zeggen: Herner heeft het ontzettend goed gedaan. Toen wij de vierde wedstrijd daar wonnen met 5-3, had iedereen een goed gevoel over duel vijf. Dat bleek terecht. Wij stonden verdedigend ontzettend goed.” 

Goed voorbereiden

Nu volgt voor Trappers de finale tegen EV Landhut, maandag is duel 1 al in Tilburg. De tegenstander heeft na een 3-0 zege in de halve finale op Hannover Scorpions veel meer rust gehad, maar dat hoeft volgens Van den Heuvel niet per se een nadeel te zijn. ,,Wij hebben twee keer na een serie veel rust gehad en toen de eerstvolgende wedstrijd verloren. Landshut is gewoon weer een nieuwe serie. Ik weet nog niks van dat team. Maar we gaan ons uiteraard weer goed voorbereiden.”

Volledig scherm
Ivy van den Heuvel (rechts). © Beeld Werkt