Volledig scherm
PREMIUM
Robin van Roosmalen aan het trainen in Fort Lauderdale en tijdens een eerder MMA-gevecht met vader William. © Privéfoto

Van Roosmalen had al veel eerder naar Amerika moeten gaan: ‘Het voelt gewoon als thuis’

Als kickbokser had Robin van Roosmalen (29) het wel gezien Tijd voor een nieuwe uitdaging. En dus is de Bosschenaar inmiddels verhuisd naar Fort Lauderdale, waar hij zich op een carrière als MMA-vechter stort. 

Laatst was Robin van Roosmalen even terug in Den Bosch voor een familiebezoek. Hij merkte dat zijn ouders, zusje en broertje eigenlijk het enige zijn wat hij heeft gemist, nu hij ruim een halfjaar in een appartement in Amerika woont. Alhoewel. ,,Ik snak soms nog naar een kapsalon of een friet speciaal. Maar die heb ik in Nederland toch kunnen laten staan. Dat past niet echt in mijn schema”, beseft de Bosschenaar. 

  1. ‘De comeback van Schwaab herinnert aan het retourtje Rome van René van de Kerkhof in de zomer van 1980’
    PREMIUM
    Column

    ‘De comeback van Schwaab herinnert aan het retourtje Rome van René van de Kerkhof in de zomer van 1980’

    Trots klinkt er door vanuit Eindhoven wanneer het over de top-transfer van Hirving Lozano gaat. Een record, beiert het bijna jubelend, ook al houdt PSV na alle afdrachten in Mexico er misschien wel minder aan over dan de 34 (?) miljoen voor Memphis Depay in 2015. Wat de supporters wordt ontnomen, is bijzaak. Voetballers zijn handelswaar, noodzakelijk om exploitatiegaten te dichten.