Trappers-goalie Ian Meierdres vangt de puck in zijn handschoen.
Volledig scherm
Trappers-goalie Ian Meierdres vangt de puck in zijn handschoen. © Beeld Werkt

Volgende halte voor Trappers in play-offs: Selb

Kort nadat de ijshockeyers van Tilburg Trappers zich vrijdagavond ten koste van Lindau Islanders plaatsten voor de tweede ronde van de play-offs in de Oberliga, werd duidelijk wie de volgende tegenstander wordt: Selber Wölfe. 

De nummer 6 uit de Oberliga Nord schakelde verrassend de nummer 3 van de Oberliga Nord (Hannover Indians) uit door gisteravond duel 4 met 3-1 te winnen en ook de serie met 3-1 te beëindigen. Omdat Hannover Scorpions het karwei tegen Blue Devils Weiden klaarde (3-4 in overtime, serie: 3-1 winst), wordt Trappers aan Selber Wölfde gekoppeld. 

664 kilometer

Vrijdag 29 maart begint Trappers de best-of-five tegen Selber Wölfe in Tilburg. Duel 2 is zondag 31 maart in Selb, dat 664 kilometer van TIlburg ligt, bij de Tsjechische grens. De derde wedstrijd is dinsdag 2 april in Tilburg. Een eventueel vierde duel vindt plaats op vrijdag 5 april in Selb, een vijfde duel op 7 april in Tilburg. 

  1. 
Met een knipoog, maar basketbalclub Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren
    PREMIUM

    Met een knipoog, maar basketbal­club Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren

    DEN BOSCH - Leuk, een basketbalwedstrijd kijken én netwerken. Minder leuk: bedrijven hebben er door corona geen geld meer voor. En dat ‘accepteert’ basketbalclub Heroes niet. ,,We geven de bedrijven tóch twee stoelen en ze bepalen zelf wat ze die stoelen waard vinden.’’ Bovendien geeft de club van Bob van Oosterhout 250 seizoenkaarten weg aan kinderen uit gezinnen die door corona getroffen zijn.