Frits van Gestel in actie namens Lycurgus.
Volledig scherm
Frits van Gestel in actie namens Lycurgus. © DCI Media

Volleyballer Frits van Gestel (27) uit Middelbeers keert terug bij Dynamo

Volleyballer Frits van Gestel keert na drie seizoenen terug bij Dynamo. De 27-jarige passer-loper uit Middelbeers speelde in de tussentijd bij concurrent Lycurgus uit Groningen. 

,,Ik wil graag weer wat meer richting het zuiden”, stelt Van Gestel, die in de zomer naar Nijmegen verhuist. ,,Ik wil graag het volleybal blijven combineren met parttime werken. Ik vind het ontzettend leuk om met een professioneel team, programma en coach te strijden om de prijzen. Eerder heb ik het bij Dynamo ontzettend naar mijn zin gehad.”

In zijn eerste jaar (2014-2015) in Zwolle pakte hij de triple: landstitel, beker en super cup. Bij Lycurgus nog een kampioenschap (2018), beker (2020) en Super Cup (2017) aan zijn erelijst toe

  1. 
Met een knipoog, maar basketbalclub Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren
    PREMIUM

    Met een knipoog, maar basketbal­club Heroes gaat afhaken sponsors niet accepteren

    DEN BOSCH - Leuk, een basketbalwedstrijd kijken én netwerken. Minder leuk: bedrijven hebben er door corona geen geld meer voor. En dat ‘accepteert’ basketbalclub Heroes niet. ,,We geven de bedrijven tóch twee stoelen en ze bepalen zelf wat ze die stoelen waard vinden.’’ Bovendien geeft de club van Bob van Oosterhout 250 seizoenkaarten weg aan kinderen uit gezinnen die door corona getroffen zijn.