Volledig scherm
Sven van der Most in het rode shirt in actie bij HC Tilburg. © John Schouten / PVE

Were Di verzekert zich met Van der Most van ervaren coach

De heren van Were Di kennen hun nieuwe trainer. De 43-jarige Sven van der Most kwam afgelopen week tot een overeenkomst met de hockeyclub uit Tilburg. 

Met Van der Most haalt de kersverse promotieklasser een ervaren oefenmeester in huis. De trainer stond onder meer aan het roer van Push, coachte de dames van Tilburg, was assistent bij de heren van Tilburg en was eindverantwoordelijk voor de resultaten van een aantal Belgische werkgevers op het hoogste niveau. Afgelopen seizoen stond Van der Most voor de groep bij MEP. 

Met Were Di wil de oefenmeester lijfsbehoud veiligstellen. ,,We zijn bezig om een mooie mix samen te stellen van ervaren spelers en jonge honden Samen met de rest van het begeleidingsteam en het bestuur sturen we aan op een enthousiast team dat met veel energie in deze mooie klasse gaat strijden. Ik heb heel veel zin om met spelers en begeleiding op dit niveau te gaan werken.”

  1. ‘De comeback van Schwaab herinnert aan het retourtje Rome van René van de Kerkhof in de zomer van 1980’
    PREMIUM
    Column

    ‘De comeback van Schwaab herinnert aan het retourtje Rome van René van de Kerkhof in de zomer van 1980’

    Trots klinkt er door vanuit Eindhoven wanneer het over de top-transfer van Hirving Lozano gaat. Een record, beiert het bijna jubelend, ook al houdt PSV na alle afdrachten in Mexico er misschien wel minder aan over dan de 34 (?) miljoen voor Memphis Depay in 2015. Wat de supporters wordt ontnomen, is bijzaak. Voetballers zijn handelswaar, noodzakelijk om exploitatiegaten te dichten.