Een trein passeert bij Alcázar de San Juan enkele van de windmolens die beroemd zijn geworden uit het boek van Don Quichot.
Volledig scherm
PREMIUM
Een trein passeert bij Alcázar de San Juan enkele van de windmolens die beroemd zijn geworden uit het boek van Don Quichot. © Edwin Winkels

De Torre del Oro-treinreis brengt je langs olijfbomen, molens en wereldsteden

Europa per treinBijna 1200 kilometer en 19 stations voor nog geen 65 euro. Het is de treinreis van Sevilla naar Barcelona die bekendstaat als de Torre del Oro. Reis langs verschillende landschappen, leuker dan de hogesnelheidslijn.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Drie talen in één treinreis: van onverstaanbaar Vlaams via Frans naar Duits
  PREMIUM
  Europa per trein

  Drie talen in één treinreis: van onverstaan­baar Vlaams via Frans naar Duits

  Treinen is de trend, zeker in tijden van corona. Op afstand van elkaar relaxed reizen, terwijl het landschap als een levend schilderij aan je voorbijglijdt. Onze verslaggevers stapten in diverse landen in de trein en nemen u mee. Vandaag: dwars door België. In iets meer dan 3,5 uur reis je van een onverstaanbaar Vlaams dialect via een Franstalige hoofdstad naar het Duits van de Oostkantons.