Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Tschüss Tirol! ‘Cultureel skiën’ in Turkije in opkomst

Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland zijn dé wintersportlanden bij uitstek. Exotischere wintersportgebieden zouden ook graag in onze gunst komen. Wat heeft bijvoorbeeld Turkije de wintersportfanaat te bieden? 

Kayseri - Kinderlijk blij dollen toeristen uit Maleisië in de verse sneeuw aan de voet van het Turkse skiresort Erciyes. Selfies en foto’s van vrienden en familieleden leggen de vakantiepret vast om straks te delen met het thuisfront. ,,Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik sneeuw zie”, zegt Danny (63) uit Kuala Lumpur opgewonden.

  1. In Bangkok gestrande Nederlanders woedend: ‘Niemand vertelt ons iets’

    In Bangkok gestrande Nederlan­ders woedend: ‘Niemand vertelt ons iets’

    Zo’n 10 passagiers van Bangkok Airways, die vanaf Bangkok naar Schiphol zouden vliegen, zijn noodgedwongen achtergebleven op hun vakantiebestemming. Door een technisch mankement ging de eerste terugvlucht van Koh Samui naar Bangkok niet door en daardoor werd de aansluitende vlucht gemist. Een van die gestrande reizigers is Dylan van Gurp uit Breda. ,,We worden gewoon aan ons lot overgelaten door Kras’’, verzucht de 24-jarige Brabander tegen deze website.