Volledig scherm
Nikki Baggerman (l) is er tot de winterstop niet meer bij. © Joep Leenen

Bij RKC Waalwijk zal niet zoveel veranderen

Bij RKC Waalwijk zal niet zoveel veranderen in vergelijking tot het elftal dat vorige week MVV met 3-1 versloeg. Spelers als Henrico Drost, Jan Lammers en Gigli Ndefe trainen weliswaar weer mee, ze zijn beperkt inzetbaar.

Trainer Fred Grim zal bovendien verder moeten kijken dan alleen de uitwedstrijd vrijdagavond tegen FC Eindhoven. Dinsdag bekert de Waalwijkse club in Enschede tegen FC Twente. Daar kan de club de eerdere zeges op NAC en PSV proberen te verzilveren. Volgende week vrijdag staat dan nog de thuiswedstrijd tegen Go Ahead op het programma. 

Ezra Walian tegen FC Twente zeker weer inbzetbaar. Die zit in Eindhoven de laatste van zijn vier wedstrijden schorsing uit. Maar daar staat weer de absentie van spelers als Nikki Baggerman en Mario Bilate tegenover, terwijl ook tweede spits Roland Bergkamp nog geblesseerd is. Bilate en Baggerman komen allebei voor de winterstop niet meer in actie. 

Vermoedelijke opstelling RKC: Vaessen; Gaari, Meulensteen, Van Weert, Quasten; Vermeulen, Tahiri, Rienstra; Seys, Maatsen, Hansson.