Etienne Vaessen (r) keept niet tegen ADO Den Haag.
Volledig scherm
Etienne Vaessen (r) keept niet tegen ADO Den Haag. © BSR/SOCCRATES

Etienne Vaessen niet tegen ADO Den Haag

Etienne Vaessen staat zondag niet onder de lat bij de wedstrijd van RKC Waalwijk tegen ADO Den Haag. De verklaarde trainer Fred Grim van de Waalwijkse club vrijdagmiddag. 

De doelman, die in het thuisduel met AZ aan het hoofd geblesseerd raakte en per brancard het veld moest verlaten, ging ervan uit dat hij zou kunnen keepen als hij de laatste twee trainingen kon voltooien. Vrijdag maakte hij alvast de training vol, nadat hij eerder al aan alle keeperstrainingen had meegedaan. Volgens Vaessen bleven reacties uit en voelt hij zich ‘topfit'. 

Vrijdagochtend verliet hij duidelijk aangeslagen het veld. De medische staf van de Waalwijkse club gaf nog geen groen licht aan de doelman. Met hoofdblessures springt RKC voorzichtig om.

Grim beslist zaterdag of Dylan Vente een plek krijgt in de selectie voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag. De van Feyenoord gehuurde spits trainde vrijdag individueel met Rob Westerlaken, de performance coach van RKC. Vente is juist hersteld van een knieblessure. De verwachting is dat hij zaterdag probeert aan te pikken bij de selectie.