Volledig scherm
Fatih Kamaci wil zijn topseizoen bij FC Oss verzilveren in het buitenland. © Pro Shots / Marcel Bonte

Fatih Kamaçi zet RKC in wachtkamer

Fatih Kamaçi heeft een aanbieding om bij RKC Waalwijk te gaan voetballen voorlopig naast zich neergelegd. De 28-jarige voetballer uit Waalwijk, die de afgelopen seizoenen uitkwam voor FC Oss, wil zijn carrière voortzetten in het buitenland.

,,Ik heb een prima seizoen achter de rug", zegt Kamaçi, die als aanvallende middenvelder en spits dit seizoen tot vijftien doelpunten kwam. ,,Dat is het moment om naar een andere competitie te vertrekken. Turkije is een van de opties. Maar er is ook interesse uit mooie, andere voetballanden."

Kamaçi wil voor hij op 8 juni met vakantie gaat beslissen waar hij zijn voetballoopbaan voorzet. Het gesprek dat hij achter de rug heeft met RKC-directeur Frank van Mosselveld noemt hij 'positief'.  In het verleden maakte Kamaçi deel uit van de opleiding van de Waalwijkse club, maar hij kwam niet voor een contract in aanmerking. ,,RKC begrijpt dat ik me eerst op het buitenland wil richten", zegt Kamaçi.

De voetballer is eigenaar van een pizzeria in Waalwijk. ,,Maar dat is geen beletsel, want mijn broers nemen de zaak dan waar", zegt hij. ,,Ik heb ook een zoon van zes. Die heeft een leeftijd dat een buitenlands avontuur nog kan. Het is nu of nooit."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement