Volledig scherm
Hannes Delcroix op de training van RKC © Wilber Hack

Hannes Delcroix moet op zijn eerste training met RKC Waalwijk meteen improviseren

Hannes Delcroix, de speler die door RKC Waalwijk voor een jaar gehuurd wordt van Anderlecht, moest meteen improviseren. RKC trainde maandagochtend voor het eerst tijdens de voorbereiding op het eigen complex. Maar de twee nieuwe trainingsvelden waren nog niet klaar.

Trainer Fred Grim, een perfectionist, was niet erg gelukkig dat hij moest improviseren. Snel liet hij het grasveld dat de benen van de voetballers wel kon verdragen nog een maaibeurt geven. Het is dus behelpen voor de Waalwijkers, die deze week op reis gaan.

Dinsdag is er nog een training voor de selectie naar Herpen vertrekt. Daar is om 17.00 uur TOP Oss tegenstander bij de volgende oefenwedstrijd. Ook voor het vertrek naar Valencia trainen de Waalwijkers nog op het tijdelijke veld. Na terugkeer uit Spanje zouden de twee nieuwe trainingsvelden klaar moeten zijn.

De verkoop van seizoenkaarten verloopt goed. De Waalwijkse club bracht 2600 seizoenkaarten aan de man. Dat is meer dan het dubbele van vorig seizoen. Technisch directeur Frank van Mosselveld sprak onlangs de verwachting uit dat RKC aan drieduizend seizoenkaarten zou komen. Het gaat nu aardig die kant op.