Volledig scherm
Jan Lammers is er weer bij tegen Jong PSV. © Jeffrey van Bakel

'Leider' Lammers keert na knieblessure terug bij RKC

RKC Waalwijk kan vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen Jong PSV weer beschikken over verdediger Jan Lammers. De aanvoerder was een aantal weken geblesseerd aan zijn knie, maar keert tegen de nummer zeven van de Jupiler League terug in het team.

Met zijn leiderschapskwaliteiten moet Lammers vanuit achter voor een stabiliteit zorgen. Juist daaraan ontbrak het de afgelopen wedstrijden bij de ploeg van trainer Hans de Koning. Ook zit Dylan Seys weer bij de selectie. De topscorer van RKC ontbrak de afgelopen weken wegens privéomstandigheden, maar is tegen Jong PSV weer inzetbaar.

Daartegenover staat de absentie van twee vleugelverdedigers. Paul Quasten raakte vorige week tegen NEC geblesseerd aan zijn enkel, terwijl Robby Ndefe één wedstrijd geschorst is na zijn rode kaart tegen de Nijmegenaren.

Op het middenveld kan De Koning geen beroep doen op de zieke Nikki Baggerman en ook Chovanie Amatkarijo is er tegen Jong PSV niet bij wegens een blessure. ,,Door de personele problemen ontbreekt de ploeg aan vastigheid”, aldus De Koning. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement