Volledig scherm
Paul Quasten laat in de Keuken Kampioen Divisie duidelijk zien dat Mandemakers Keukens ook dit seizoen weer op de shirts van RKC Waalwijk staat. © Proshots

Mandemakers jaar langer op shirt RKC

Mandemakers Keukens staat ook dit seizoen weer voor op de shirts van RKC Waalwijk. De Waalwijkse club bereikte overeenstemming over een verlenging van het contract met een jaar. De Mandemakers Groep (DMG) is ook al eigenaar van het stadion van RKC.

Tussen de keukengigant en de voetbalclub is sprake van een lange relatie. Die begon in 1992 en duurt tot op heden voort. Op de voorkant van het shirt prijkten kortere op langere tijd wel de namen Pink Roccade en VHS, de projevtontwikkelaar die door trainer Martin Jol werd binnengehaald.

Voor Mandemakers, behalve eigenaar ook naamgever van het stadion, is het aantrekken van een nieuw bedrijf om voor op de shirts te staan altijd bespreekbaar geweest. Een dergelijke mogelijkheid diende zich tot op heden niet aan. 

  1. RKC legt Jong Ajax na perfecte eerste helft op de pijnbank: 4-1

    RKC legt Jong Ajax na perfecte eerste helft op de pijnbank: 4-1

    RKC Waalwijk heeft zich vrijdagavond voor eigen publiek van zijn beste kant laten zien. In het Mandemakers Stadion versloeg de ploeg van trainer Fred Grim Jong Ajax na een nagenoeg perfecte eerste helft met 4-1. Een belangrijke rol daarbij was weggelegd voor de nieuwelingen Sylla Sow en Stijn Spierings. Sow, overgekomen van FC Utrecht, scoorde twee keer. De zeer sterk spelende Spierings, die bij Sparta werd weggeplukt, schoot één keer raak.