Volledig scherm
De nieuwe tenues van RKC © Facebook RKC

Met deze shirts gaat RKC Waalwijk de eredivisie in

RKC Waalwijk heeft de nieuwe outfits gepresenteerd waarmee de club komend seizoen de eredivisie in gaat. Op de borst prijkt de naam van de nieuwe hoofdsponsor Willy Naessens.

De shirts zijn wederom van het merk Stanno. Dat is niet veranderd. Maar het logo dat de borst siert is wel nieuw. Vorig seizoen stond daar nog Mandemakers Keukens, nu valt er de naam van de nieuwe hoofdsponsor te lezen. Mandemakers is verhuisd naar de achterzijde van het shirt. Van Mossel Automotive is de andere rugsponsor. De achterzijde van de shirts (zowel thuis als uit) heeft nog een ander opvallend detail. Bovenaan, vlak onder de nek, staat het wapen van Waalwijk afgebeeld. 

Het thuisshirt heeft dit seizoen opvallend meer blauw dan de voorgaande edities. De hele bovenkant is in de bekende felle blauwe kleur. Het strepenpatroon in de clubkleuren bevindt zich op de onderste helft van het shirt. Het geeft het truitje een moderne uitstraling. De kraag en de mouwen bevatten gele accenten. De broek is blauw. De sokken wit. 

Het uitshirt is donkerblauw met oranje accenten en komt met een donkerblauw broekje en sokken. De mouwen zijn donkerblauw met oranje gestreept.