Volledig scherm
Johan Voskamp is voor de volgende topwedstrijd tegen VVV weer terug in de basis bij RKC Waalwijk. © Proshots

Met Johan Voskamp op jacht naar punten

WAALWIJK - RKC Waalwijk gaat met Johan Voskamp als spits op jacht naar punten die het nodig heeft om deelname aan de play-offs te bewerkstelligen. Vorige week speelde Fred Benson nog in de punt van de aanval. Die voetbalt nu op de rechterflank.

,,Dat Voskamp speelt geeft aan dat we aanvallende intenties hebben", zegt trainer Peter van den Berg van RKC. ,,Dan is Voskamp de beste optie. Natuurlijk hebben we als je kijkt waar we vandaan komen niks te verliezen. Maar toch is er de druk om die play-offs te halen."

Dan zal RKC het wel anders moeten doen dan in de laatste toppers tegen Volendam en De Graafschap. Die gingen dik verloren. ,,We steunen elkaar de laatste weken in het veld onvoldoende. Daar is flink over gepraat. Als een tegenstander meer kwaliteit heeft moet je het van het teamverband hebben. Bereidheid en teamspirit zijn belangrijke elementen. In de laatste twee duels hebben we onszelf verslagen."

Vermoedelijke opstelling: Williams; Mezghrani, Nieuwendaal, Greene, G. Ndefe; Anderson, Sno, Rienstra; Benson, Voskamp, Lazic.