Quasten blij met ‘echte’ rentree bij RKC: ‘Voelt echt goed’

VideoDe tien seconden die Paul Quasten tegen FC Twente op het veld stond kon eigenlijk niet als echte rentree bij RKC worden gezien, maar woensdag was die daar dan wel eindelijk. Na maandenlang blessureleed speelde de linksback in het oefenduel met Servette FC een half uurtje.

,,Het voelt goed om weer op het veld te staan", vertelt hij. ,,Je probeert het natuurlijk rustig op te bouwen, maar dat je weer kan spelen en energie kan leveren dat voelt echt goed. Daar ben ik heel blij mee.”

RKC verloor het duel met Servette met 1-0, maar waren vooral in de eerste helft niet de mindere. ,,In de tweede helft krijg je er natuurlijk een ander team in, maar ik denk dat we dat ook aardig op de been hielden. We hebben de arbeid geleverd die we moeten leveren en daar gaat het uiteindelijk om.”

De spelers kijken nu ook al uit naar de eerste twee competitiewedstrijden na de winterstop tegen ADO Den Haag (uit) en VVV (thuis). ,,Dat zijn gewoon twee absolute finales. Laten we hopen dat we de punten halen die we willen halen.”

Volledig scherm
Paul Quasten © BSR Agency