Volledig scherm
Said Bakari duelleert in het bekerduel met Willem II met verdediger Fernando Lewis van de Tilburgse club. © Proshots

RKC mist Said Bakari tegen Telstar vanwege interlandverplichtingen

RKC Waalwijk zal het op zaterdag 24 maart de uitwedstrijd van RKC Waalwijk tegen Telstar, die in een interlandweekeinde wordt afgewerkt. De buitenspeler is door zijn land, de Comoren, opgeroepen voor een interland tegen Kenia, die in het Marokkaanse Marrakech gespeeld zal worden.

Het is niet de eerste keer dat Bakari dit seizoen wegens interlandverplichtingen ontbreekt. Mogelijk komt daar voor de wedstrijd tegen Telstar ook nog een andere buitenspeler bij. Ozan Kökcü kan een oproep verwachten voor de selectie van Azerbeidzjan onder 20. 

Dat land wilde de speler eerder dit jaar al oproepen voor een trainingsstage van drie weken. In samenspraak met de Waalwijkse club zegde hij daarvoor af. Omdat het geen periode betrof waarin interlandvoetbal geagendeerd was, kon de voetbalbond van Azerbeidzjan zich nergens op beroepen. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Profeet’ Van der Rijt droomt stiekem al van promotie met TOP OSS: ‘Ik zet een ‘1' neer tegen FC Dordrecht’

    ‘Profeet’ Van der Rijt droomt stiekem al van promotie met TOP OSS: ‘Ik zet een ‘1' neer tegen FC Dordrecht’

    Elke week voorspelt een andere (oud-)speler of (oud-)clubman in dienst van een Brabantse club de wedstrijden van het weekend als Profeet van de Week. Deze week is het de beurt aan Ruud van der Rijt (30). De voormalig verdediger speelde in zijn loopbaan voor Willem II en FC Eindhoven. Tegenwoordig is hij assistent-coach bij TOP Oss. Genoeg (Brabantse) voetbalervaring dus, maar kan hij ook goed voorspellen?