RKC maakt met beelden in het filmpje voor de verkoop van seizoenkaarten duidelijk dat het het afgelopen seizoen als niet gespeeld beschouwt en refereert aan de promotie van 2019.
Volledig scherm
RKC maakt met beelden in het filmpje voor de verkoop van seizoenkaarten duidelijk dat het het afgelopen seizoen als niet gespeeld beschouwt en refereert aan de promotie van 2019. © BSR/SOCCRATES

RKC verkoopt 200 seizoenkaarten

Begeleid door een mooi filmpje met spits Mario Bilate in de hoofdrol is RKC Waalwijk dinsdag begonnen met de verkoop van seizoenkaarten voor de voetbaljaargang 2020-2021. Ondanks de onzekerheden die aan dat seizoen kleven gingen er toch al 200 kaarten over de toonbank. 

Dat zijn er minder dan vorig seizoen. ,,Maar dat is logisch, want toen keerden we na zes jaar terug in de eredivisie", aldus woordvoerder Ruben Rijpma. ,,Tweehonderd is voor RKC in vergelijking tot andere seizoenen een heel acceptabel aantal.”

In het promotiefilmpje gaat Bilate nog eens in op het afgelopen seizoen, een jaar van ‘veel complimenten, maar weinig punten’. ,,Maar jullie waren er altijd", richt hij zich tot de fans. ,,Door omstandigheden missen wij de strijd, passie en trots. Maar we zullen altijd blijven zingen.”