Volledig scherm
Etienne Vaessen staat langer onder contract bij RKC Waalwijk. © Proshots

RKC verlengt contracten met Etienne Vaessen en Nikki Baggerman

RKC Waalwijk heeft de verbintenissen met Etienne Vaessen en Nikki Baggerman tussentijds opengebroken en verlengd. De Bredase keeper en de middenvelder, die vorig seizoen de overstap maakte van ADO Den Haag, staan nu tot 2021 bij de Waalwijkse club onder contract.

De verbintenis met Vaessen liep aan het einde van het seizoen af. De Waalwijkse club had wel een eenzijdige optie voor nog een jaar. Ook Baggerman had een aflopend contract. ,,In de zomer is er links en rechts naar deze spelers geïnformeerd. Het zijn allebei talentvolle jongens, die nog steeds progressie maken", zo verklaart directeur Frank van Mosselveld de tussentijdse aanpassing van de contracten. 

Vaessen begint aan zijn derde seizoen als eerste doelman bij RKC. Hij maakte de overstap van de amateurs van WSC en werd binnen gehaald op advies van voormalig technisch coördinator Ton Verkerk. Baggerman had vorig seizoen een basisplaats. RKC speelde toen met drie verdedigende middenvelders. Nu is er dat nog maar een en krijgt Hans Mulder de voorkeur.